O hře Magická zvířata

Magická zvířata jsou první z nabídky našich venkovních zážitkových her. Tato hra vás zavede do tajemného světa magie a kouzel, kdy se na chvíli stanete krotitelem roztodivných zvířátek, abyste zachránili svět kouzel od jeho prozrazení.

Real life gaming - co se pod tímto podivným anglickým spojením skrývá?

Jedná se o typ her, kdy vy se stáváte ústřední postavou celého příběhu. Představte si, že jste se ocitli v počítačové hře jen s tím rozdílem, že vše se odehrává v reálném světě.

Magická zvířata přesně spadají do této kategorie her. Není to žádná nudná hra, při které si stáhnete aplikaci nebo obdržíte soubor obálek a pak trávíte dlouhé hodiny počítání oken, hledáním čísel na dveřích a podobných ne příliš logických úkolů. Snažili jsme se hru připravit tak, aby bavila děti, rodiče i prarodiče. Aby se každý člen týmů mohl realizovat a aby hra měla spád a tu správnou dynamiku.

Na co se těšit

Magická zvířata stojí na propracovaném příběhu, který vás přiměje přemýšlet, prověří váš důvtip a procvičí všechny smysly. Těšit se můžete na kryptex, výběr správných ingrediencí pro lektvar a k ruce máte samozřejmě kouzelnou hůlku.

Všechny rekvizity jsou z příjemných a přírodních materiálů a jako bonus vás celý příběh provází krásné ilustrace. Záchranu kouzelnického světa budete muset zvládnout do 90 minut.

Na začátku dobrodružství dostanete tablet, ale nemusíte se bát, že byste strávili hru díváním se na displej. Tablet slouží pouze k zaznamenávání odpovědí a případným nápovědám.

Celá hra se odehrává v příjemném prostředí parku Stromovka, kde zavítáte na místa, o kterých jste možná nevěděli. Po jejím skončení se navíc můžete občerstvit v jednom z místních bister.

Zní to jako něco, co si nemůžete nechat uniknout? Od pocitu pravých hrdinů vás dělí jen několik kliknutí.

Previous
Previous

Teambuilding, zvoní mu umíráček?

Next
Next

Think out of the box